Διατροφική Φιλοσοφία

Η διατροφική μας φιλοσοφία

Υποστηριζόμενη από εκτενώς αποδεδειγμένη με στοιχεία κλινική διατροφή, η Hill’s προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα διατροφής για κατοικίδια που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών αναγκών.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σωστή διατροφή των κατοικιδίων είναι ζωτικής σημασίας για να έχουν μεγάλης διάρκειας και υγιή ζωή. Η έρευνά μας, η οποία διευθύνεται από το Global Pet Nutrition Center (Παγκόσμιο Κέντρο Διατροφής Κατοικιδίων), βοηθά να αποκτήσει η Hill’s μια παγκόσμια ηγετική θέση στη διατροφική φροντίδα υγείας για ζώα συντροφιάς, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε τις σωστές συνθέσεις για απόλυτα ισορροπημένη διατροφή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες καλής διαβίωσης και τις θεραπευτικές ανάγκες των κατοικιδίων σε όλο τον κόσμο.

Επιστήμη για επιτυχία
Με τη μακροπρόθεσμη επένδυσή μας σε διατροφική τεχνολογία και με έρευνα αιχμής, παρέχουμε ό,τι αξίζει για κάθε κατοικίδιο — διατροφή υψηλής ποιότητας. Συνεχώς αναζητούμε τρόπους για να βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και είμαστε υπερήφανοι που εφαρμόζουμε στην ανάπτυξη των τροφών μας για κατοικίδια την αρχή της Αποδεδειγμένης Βάσει Στοιχείων Κλινικής Διατροφής. Σε συνέπεια με την Αποδεδειγμένη Βάσει Στοιχείων Ιατρική που εφαρμόζεται στην πράξη από γιατρούς για τους ανθρώπους, η Hill’s πραγματοποιεί τυχαιοποιημένες, τυφλές και ελεγχόμενες κλινικές μελέτες χορήγησης τροφής. Αυτές οι επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν τα οφέλη της ιατρικής και διατροφικής έρευνας που διενεργείται κάθε μέρα στο Global Pet Nutrition Center της Hill’s.

Οι καλύτερες κλινικές αποφάσεις λαμβάνονται όταν συνυπάρχουν δεδομένα από υψηλής ποιότητας έρευνα, η κλινική εμπειρία και αξίες για τους ασθενείς. Η Αποδεδειγμένης Βάσει Στοιχείων Κλινική Διατροφή ξεκινά με εκτεταμένη διατροφική έρευνα. Αυτές οι εις βάθος μελέτες διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας θα παρέχουν πραγματικά οφέλη σε κατοικίδια και ιδιοκτήτες και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αριστείας που αναμένουν οι πελάτες μας.

Clinically Proven

Ένα ουσιώδες μέρος της Αποδεδειγμένης Βάσει Στοιχείων Κλινικής Διατροφής είναι οι κλινικές δοκιμές. Κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμών, τα προϊόντα μας ελέγχονται από κτηνιάτρους που χρησιμοποιούν πραγματικούς ασθενείς σε τυφλές, τυχαιοποιημένες μελέτες χορήγησης τροφής. Οι κτηνίατροι χρησιμοποιούν τις κλινικές τους δεξιότητες και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν στην αναγνώριση του μοναδικού προβλήματος υγείας του κάθε ασθενούς και τη σωστή διάγνωσή του. Κατόπιν μπορούν να αξιολογήσουν και να τεκμηριώσουν τα οφέλη από τη διατροφή κατά τη διάρκεια της μελέτης. Εκτελώντας τη δική μας έρευνα, στη Hill’s αναπτύσσουμε τροφές για γάτες και σκύλους που προάγουν την καλή διαβίωση των κατοικιδίων με τη χορήγηση ακριβώς των θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται.

Εκτελώντας τη δική της έρευνα, η Hill’s αναπτύσσει τροφές για γάτες και σκύλους που προάγουν την καλή διαβίωση των κατοικιδίων με τη χορήγηση ακριβώς των θρεπτικών ουσιών που χρειάζονται. Η ισορροπημένη με ακρίβεια διατροφή μειώνει τους κινδύνους για την υγεία των κατοικιδίων που μπορεί να προκύψουν από υπερβολικά ή ελλιπή επίπεδα θρεπτικών ουσιών.

 

Οι σωστές θρεπτικές ουσίες στις σωστές ποσότητες

Καθοδηγούμενη από έρευνα που βασίζεται σε στοιχεία, η Hill’s δημιουργεί τις συνθέσεις για τις πλήρεις τροφές της για κατοικίδια χρησιμοποιώντας απόλυτη ισορροπία 50 θρεπτικών ουσιών ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των κατοικιδίων, βάσει του σταδίου ζωής, του τρόπου ζωής, του μεγέθους ή των συγκεκριμένων αναγκών τους. Η αποφυγή της χρήσης πολύ μικρών ή πολύ μεγάλων συγκεντρώσεων ορισμένων θρεπτικών ουσιών είναι πολύ σημαντική, επειδή ένα μεγάλο εύρος κοινών συμπτωμάτων ασθενειών μπορούν να επιδεινωθούν, ή ακόμα και να προκληθούν, από τη συνεχόμενη χορήγηση μιας δίαιτας με λανθασμένη ισορροπία θρεπτικών ουσιών. Ανατρέξτε στον πίνακα που ακολουθεί για να δείτε πώς τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά θα επηρεάσουν την υγεία του κατοικιδίου σας:

 

100% Balanced Nutrition