Η διατροφική μας φιλοσοφία

Σταθερή προσήλωση στην καλύτερη διατροφή

Υποστηριζόμενη απο εκτενώς αποδεδειγμένη κλινική διατροφή, η Hill’s προσφέρει προϊόντα υψίστης ποιότητας, με σύνθεση σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών αναγκών.

Μερικά από τα υψηλής ποιότητας συστατικά που χρησιμοποιούνται στις τροφές για κατοικίδια Hill's.

Κατάλληλη ισορροπία

Αν και οι τροφές κατοικιδίων της Hill's περιέχουν συστατικά υψηλής ποιότητας, η έρευνά μας αποδεικνύει ότι ο βασικός παράγοντας για τη βέλτιστη υγεία των κατοικιδίων είναι η σωστή ισορροπία των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών που παρέχουν αυτά τα συστατικά. Καθοδηγούμενη απο την αποδεδειγμένη με στοιχεία έρευνα, η Hill’s δημιουργεί τις συνθέσεις για τις τροφές της με απόλυτη ισορροπία αυτών των θρεπτικών ουσιών,ώστε να καλύπτονται οι συγκεκριμένες ανάγκες των κατοικιδίων, που σχετίζονται με το στάδιο ζωής, το μέγεθος ή κάποιες εξειδικευμένες ανάγκες.

 

Έρευνα & Καινοτομία

 

Η Hill's απασχολεί περισσότερους από 220 κτηνιάτρους, διατροφολόγους με Ph.D. και επιστήμονες τροφίμων, που εργάζονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και να βελτιώσουν τα υπάρχοντα, ώστε να βοηθήσουν το κατοικίδιό σας να ζήσει μια μεγάλης διάρκειας, υγιή και πλήρης ζωή. 

 

 

Σκύλος που τρέχει

Το Παγκόσμιο Κέντρο μας Διατροφής Κατοικιδίων

Το Κέντρο Διατροφής Κατοικιδίων (PNC) σε έκταση περ. 720 στρεμμάτων είναι η τοποθεσία που φροντίζουμε περίπου 450 σκύλους και 450 γάτες των οποίων η μόνη υπευθυνότητα είναι να γεύονται φαγητό για κατοικίδια.

Το κάθε τι που κάνουμε στο PNC έχει σκοπό να διασφαλίσει ότι έχουμε τα κατάλληλα επίπεδα θρεπτικών ουσιών σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας ξεχωριστά.

 

Ένας σκύλος απολαμβάνει ένα μπολ με τροφή για σκύλους Hill's.

Στείλτε μας μια ιδέα!

Πιστεύουμε στην καινοτομία και στη συνεχή βελτίωση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας - αυτό βρίσκεται στον πυρήνα των βασικών μας αξιών. Γνωρίζουμε ότι εσείς ως καταναλωτές και εφευρέτες έχετε μια μοναδική οπτική γωνία για τα προϊόντα μας, γι' αυτό γίνετε εταίροι μας και ελάτε να συνεχίσουμε την ιστορία που ήδη έχουμε στον τομέα της καινοτομίας!