Επιλέγοντας την καλύτερη τροφή για τη γάτα σας

Οι γάτες μπορεί να είναι λίγο δύσκολες στις προτιμήσεις τους, γι' αυτό η Hill’s καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να παρέχει υψηλής ποιότητας, ισορροπημένη διατροφή που δεν μπορούν να της αντισταθούν. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής για γάτες που μπορούμε να προσφέρουμε στη χνουδωτή σας φίλη.

Πώς θα κάνετε την καλύτερη επιλογή τροφής για γάτες

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να σκεφθείτε όταν επιλέγετε την καλύτερη τροφή για τη γάτα σας. Ξεκινήστε λαμβάνοντας υπόψη τις 3 παρακάτω βασικές παραμέτρους, για να βεβαιωθείτε ότι θα εκπληρώσετε τις συγκεκριμένες διατροφικές της ανάγκες.

1

Ηλικία της γάτας σας

Μήπως η γάτα μόλις γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια; Η μήπως τα έβδομά της; Καθώς μεγαλώνουν οι γάτες, χρειάζονται τροφές που είναι κατάλληλες για την ηλικία τους. Οι τροφές βάσει ηλικιακού σταδίου της Hill’s μπορούν να προσφέρουν στο γατάκι σας, στην ενήλικη γάτα σας ή στην 7+ ετών χνουδωτή σας φίλη τη διατροφή που χρειάζεται.

Γατάκια κάτω του 1 έτους

Γατάκια κάτω του 1 έτους

Η τροφή για νεαρά γατάκια, που είναι ειδικά διαμορφωμένη για τον παιχνιδιάρικο τρόπο ζωής τους, παρασκευάζεται για να τροφοδοτεί την ατελείωτη ενέργειά τους και να υποστηρίζει την υγιή τους ανάπτυξη.

Αγοράστε τροφές για γατάκια

Ενήλικες γάτες (1-7 ετών)

Ενήλικες γάτες (1-7 ετών)

Οι τροφές για ενήλικες γάτες χρειάζονται τη σωστή ισορροπία θρεπτικών ουσιών – ούτε πάρα πολλές, ούτε πολύ λίγες – ώστε να υποστηρίζουν τις καθημερινές διατροφικές τους ανάγκες.

Αγοράστε τροφές για ενήλικες γάτες

Ώριμες ενήλικες γάτες (ηλικίας 7+)

Ώριμες ενήλικες γάτες (ηλικίας 7+)

Καθώς η γάτα σας μεγαλώνει, θα χρειάζεται ειδική υποστήριξη για να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης προβλημάτων στους νεφρούς, καθώς επίσης κι άλλων προβλημάτων και παθήσεων που σχετίζονται με την ηλικία.

Αγοράστε τροφές για γάτες 7+

2

Διατροφικές ανάγκες

Χορηγώντας στη γάτα σας την κατάλληλη διατροφή μπορείτε να μεταμορφώσετε τον τρόπο που περνάτε χρόνο μαζί. Η Hill's παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από τροφές για γάτες που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε ανάγκη υγείας.

Διατροφή που χρειάζεται κάθε γάτα

Διατροφή που χρειάζεται κάθε γάτα

Μήπως η αναπνοή της γάτας σας μυρίζει ασυνήθιστα άσχημα; Μπορεί να έχετε προσέξει ότι πάχυνε αρκετά. Όποια προβλήματα και να παρατηρήσετε, η καλύτερη τροφή για γάτες είναι αυτή που θα κάνει τη γάτα σας να νιώσει στα καλύτερά της.

Από την καθημερινή υγεία και ζωντάνια έως συνταγές που χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά, υπάρχει μια τροφή για γάτες της Hill’s που ταιριάζει στις ανάγκες της γάτας σας, καθώς και στις δικές σας.

 • Διαχείριση βάρους
 • Έλεγχος τριχομπαλών
 • Ανάγκες για ζωή μέσα ή έξω από το σπίτι
 • Σπίτια με πολλές γάτες
 • Φροντίδα δοντιών & στόματος
 • Ενέργεια & διανοητική ευεξία

Αγοράστε Science Plan

Διατροφή για συγκεκριμένες καταστάσεις υγείας

Διατροφή για συγκεκριμένες καταστάσεις υγείας

Απλά επειδή μια γάτα υποφέρει από μια πάθηση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζήσει μια μεγάλης διάρκειας και ευτυχισμένη ζωή. Οι τροφές για γάτες Prescription Diet® παρέχουν κλινικά αποδεδειγμένη διατροφή που υποστηρίζεται από την ομάδα μας από κτηνιάτρους, διατροφολόγους με PhD, επιστήμονες τροφίμων και ειδικούς στις οργανοληπτικές αναλύσεις:

 • Προβλήματα του πεπτικού
 • Προβλήματα στους νεφρούς
 • Προβλήματα στο ουροποιητικό
 • Προβλήματα στρες
 • Φροντίδα θυρεοειδούς
 • Διαχείριση γλυκόζης

Πρέπει να συμβουλεύεστε τακτικά τον κτηνίατρό σας για να βεβαιώνεστε ότι η γάτα σας λαμβάνει τη διατροφή που χρειάζεται.

Αγοράστε Prescription Diet 

3

Επιλογές σερβιρίσματος

Μερικές φορές ο τρόπος παρουσίασης είναι το παν. Γι' αυτό η Hill's προσφέρει αρκετές ακαταμάχητες επιλογές για να ευχαριστήσει το στοματάκι της γάτας σας – από κροκέτες με σχήμα ακριβείας έως πεντανόστιμες υγρές τροφές.

Ξηρή τροφή για γάτες

Ξηρή τροφή για γάτες

Κάθε κροκέτα έχει σχεδιαστεί με βάση το μέγεθος μιας γάτας και το σχήμα του στόματός της, ώστε η γάτα σας να μπορεί να απολαύσει καλύτερα την τροφή της. Κατόπιν, διασφαλίζουμε μια ικανοποιητική υφή και ποικιλία γεύσεων που έχουν εγκριθεί από τις απαιτητικές γάτες στο Κέντρο Διατροφής Κατοικιδίων μας.

 

Αγοράστε ξηρές τροφές για γάτες

Υγρή τροφή για γάτες

Υγρή τροφή για γάτες

Ανοίγοντας το καπάκι οποιασδήποτε τροφής για γάτες Hill's θα πειστείτε ότι έχουμε εμπλουτίσει κάθε συνταγή με άφθονα λαχανικά, τρυφερούς μεζέδες και γευστικότατες σάλτσες που θα κάνουν τη γάτα σας
να παρακαλάει για το γεύμα της.

 

Αγοράστε υγρές τροφές για γάτες

 

Αγοράστε τροφές για γάτες Hill’s βάσει εμπορικής ονομασίας

 

Φροντίζοντας τη γάτα σας

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Κέντρο φροντίδας κατοικιδίων