ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ
ΖΩΕΣ
ΜΑΖΙ

Η ζωή είναι πολύ πιο απολαυστική όταν η γάτα σας είναι υγιής. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε με τον κτηνίατρό σας για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που βασίζονται στη διατροφή και βοηθούν να ανακτήσετε μια κανονική, έντονη ζωή με το κατοικίδιό σας.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ

Όποια προβλήματα υγείας και να αντιμετωπίζει η γάτα σας, η συνεργασία μας με τους κτηνιάτρους μας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να βρούμε μια λύση. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας πώς η Prescription Diet™ μπορεί να βοηθήσει τη γάτα σας.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Συνδυάστε τη διατροφή μας, που στηρίζεται στην επιστημονική προσέγγιση, με την εμπειρία περισσοτέρων από 220 κτηνιάτρων και διατροφολόγων κατόχων Ph.D. από όλο τον κόσμο και είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι: Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό παρασκευαστή τροφών για κατοικίδια. Είμαστε λάτρεις των ζώων, που εργαζόμαστε αδιάκοπα για να κάνουμε διαφορά για το κατοικίδιό σας.

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΕΥΣΗ

Η καλύτερη διατροφή στον κόσμο δεν θα κάνει διαφορά αν η εκλεκτική γάτα σας δεν την προτιμά. Χαρίστε της την απόλαυση των νόστιμων συστατικών, των λαχταριστών αρωμάτων και των μοναδικών σχημάτων και υφών που οι γάτες απλά δεν μπορούν να τους αντισταθούν.

Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο εφησυχασμός είναι ανεκτίμητος. Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα προϊόντα Prescription Diet™ βασίζονται μόνο στα καλύτερα συστατικά που προέρχονται από τις πλέον αξιόπιστες πηγές. Τα εργοστάσια παραγωγής επιθεωρούνται τακτικά από την ομάδα Ποιότητας της Hill’s και πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ξεκίνησε με ένα σκύλο Seeing Eye, τον καλύτερο φίλο του και έναν κτηνίατρο με όραμα. Έτσι ο Dr. Mark Morris δημιούργησε διαιτητική διατροφή πάνω από 75 χρόνια πριν. Κάθε μέρα από τότε συνεχίζουμε να την τελειοποιούμε. Συνεχίζουμε αυτή την προσήλωση στην καινοτομία με πρωτοποριακά προϊόντα όπως η Hill's Prescription Diet b/d, Hill'sPrescription Diet Metabolic κ.α.