Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Μαγειρεμένο Γεύμα για Σκύλους με Κοτόπουλο & Λαχανικά

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
354g

Η Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome είναι μία υγρή τροφή με υψηλή περιεκτικότητα ινών που έχει δείξει κλινικά πως βοηθάει στη σχηματοποίηση των αραιών κοπράνων σε 24 ώρες και μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης. Παρασκευασμένη με Τεχνολογία Συστατικών ActivBiome+ που θρέφει τάχιστα το εντερικό μικροβίωμα και βοηθάει στη διαχείριση πολύπλοκων ΓΕ προβλημάτων.

ΑΝΑΓΚΗ / ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Φροντίδα Πεπτικού

ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΥΛΗΣ

Μικρόσωμη Φυλή, Μεσαίου μεγέθους Φυλή, Μεγαλόσωμη Φυλή Medium

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο, Ηλικιωμένο

Λογότυπο Hills

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

100% εγγύηση ικανοποίησης

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η πεπτική υγεία του σκύλου σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από πολλά πράγματα και όταν ο σκύλος σας έχει μια πεπτική διαταραχή, είναι μια απολύτως δυσάρεστη εμπειρία για όλους. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε τον σκύλο σας να νιώσει καλύτερα με μια τροφή που φέρνει την επανάσταση στον τρόπο προσέγγισης των σνταποκρινόμενων στις ίνες γαστρεντερολογικών διαταραχών, με την τοποθέτηση της υγείας του μικροβιώματος - το μοναδικό εντερικό οικοσύστημα του κατοικίδιου σας- στην πρώτη γραμμή της φροντίδας του πεπτικού. Οι διατροφολόγοι και οι κτηνίατροι της Hill's διαμόρφωσαν την Prescription Diet Gastrointestinal Biome Υγρή Τροφή για Σκύλους με τεχνολογία ActivBiome+, ένα καινοτόμο μίγμα πρεβιοτικών, που έχει δείξει κλινικά ότι βοηθάει τη σχηματοποίηση των αραιών κοπράνων σε 24 ώρες και μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης. Αυτό το ακαταμάχητο μαγειρεμένο γεύμα έχει γευστικά κομμάτια μεγέθους μπουκιάς σε ζωμό και είναι παρασκευασμένη με υγιεινά συστατικά όπως κοτόπουλο & καρότα που ο σκύλος σας θα λατρέψει.

Πώς λειτουργεί:

  • Καινοτόμος τεχνολογία συστατικών ActivBiome+ που θρέφει το μικροβίωμα του κατοικιδίου σας
  • Μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών ινών
  • Οδηγεί το μικροβίωμα στην παραγωγή ωφέλιμων μεταβιοτικών


Πώς βοηθά:

Η Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome έχει δείξει κλινικά ότι βοηθάει την σχηματοποίηση των αραιών κοπράνων σε 24 ώρες και μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης.

  • Δρα γρήγορα με την θρέψη του εντερικού μικροβιώματος και την προώθηση των υγιών κοπράνων
  • Προωθεί την ανάπτυξη των ωφέλιμων εντερικών βακτηρίων για τη διατήρηση της πεπτικής υγείας
  • Βοηθάει στον περιορισμό της επανεμφάνισης πεπτικών διαταραχών


Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Η Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Υγρή Τροφή για Σκύλους παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι τροφές μας Prescription Diet μπορούν να βοηθήσουν το σκύλο σας να συνεχίσει να απολαμβάνει μία χαρούμενη και ενεργητική ζωή.

Η Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Μαγειρεμένο Γεύμα για Σκύλους με Κοτόπουλο και προσθήκη Καρότων είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή κατοικίδιων για την μείωση των οξέων διαταραχών εντερικής απορρόφησης και για την αντιστάθμιση της δυσπεψίας σε ενήλικους σκύλου. Αυτή η εμπλουτισμένη με ίνες τροφή κατοικίδιων έχει αυξημένα επίπεδα ηλεκτρολυτών, υψηλής πεπτικότητας συστατικά και χαμηλά επίπεδα λιπαρών.

S+OX SHIELD Λογότυπο

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in USA Λογότυπο

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Λογότυπο αγάπης καταφυγίου τροφίμων

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 11 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κρέας και ζωικά παράγωγα (κοτόπουλο 8%), παράγωγα φυτικής προέλευσης, δημητριακά, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, λαχανικά (καρότα 0.8%), έλαια και λίπη, ανόργανα συστατικά, φρούτα, σπόροι.

Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

Βάρος σκύλου — Kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 354 g Κονσέρβες Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
1 0.25 + 10 g
2 0.5 + 10 g
4 0.5 + 50 g
5 1 + 25 g
10 1 + 100 g
20 1 + 225 g
30 2 + 245 g
40 2 + 350 g
50 2 + 440 g
60+ 2 + 88 g / 10 kgs

Συντήρηση ενηλίκων

Βάρος σκύλου — Kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 12.5 oz (354 g) Κονσέρβες
1 3/8
2 5/8
4 1
5 1 1/4
10 2 1/4
20 3 2/3
30 5
40 6
50 7 1/4
60+ 1 1/4 / 10 kgs

Ρωτήστε τον κτηνίατρο σας για συγκεκριμένες διατροφικές οδηγίες για το κατοικίδιο σας. Αυτός είναι μόνο ένας οδηγός. Τα γραμμάρια είναι ο πιο ακριβής τρόπος μέτρησης. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται τον δοσομετρητή της Hill's, επισκεφτείτε cup.hillspet.com. Για καλύτερα αποτελέσματα: - Σταδιακή μετάβαση σε αυτή τη νέα τροφή για 7 ή περισσότερες ημέρες. - Χορηγήστε αποκλειστικά τις συνιστώμενες ξηρές και υγρές τροφές Prescription Diet. –Να έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό.- Να έχετε τον κτηνίατρο σας να παρακολουθεί την κατάσταση του κατοικίδιου σας. - Να καλύψετε και να διατηρήσετε στο ψυγείο την μη χρησιμοποιημένη ποσότητα.


Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

kcal ανά κονσέρβα

Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 25.1 %
Λίπος 15.1 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 45.9 %
Ακατέργαστες Ίνες 7.2 %
Τέφρα 6.5 %
Ασβέστιο 1.09 %
Φωσφόρος 0.57 %
Κάλιο 0.95 %
Νάτριο 0.35 %
Μαγνήσιο 0.093 %
Βιταμίνη Α 76608 IU/kg
Βιταμίνη C 142 ppm
Βιταμίνη D 677 IU/kg
Βιταμίνη Ε 834 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.36 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.18 %
Βήτα-Καροτένιο 6.75 ppm

Παραπομπές

1Οι παρατιθέμενες αναλυτικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις τιμές που εμφανίζονται στη συσκευασία. Και οι δύο τιμές ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Prescription Diet®

Πρωτοποριακή διατροφή που μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές των κατοικιδίων και να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και τους κτηνιάτρους που φροντίζουν για αυτά.

Μάθετε περισσότερα