ΒΟΗΘΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ
ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ
ΑΠΟ ΤΟ 2002

Σκύλος στην κουζίνα που τρώει από ένα μπολ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ

Καθημερινή διατροφή για την καλύτερη δυνατή ζωή τους

Η κατάλληλη διατροφή μπορεί να αλλάξει ριζικά το πώς αισθάνεται, δείχνει και συμπεριφέρεται ένα κατοικίδιο. Γι' αυτό, το πρόγραμμα Hill’s Τροφή, Στέγη και Αγάπη προσφέρει διατροφή βασισμένη στην επιστήμη σε εκατοντάδες καταφύγια σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Ρωσία, βοηθώντας ώστε τα φιλοξενούμενα κατοικίδια να έχουν τη δεύτερη ευκαιρία που αξίζουν.

EU map of participating shelter locations

Από το 2002 έχουμε βοηθήσει περισσότερα από 12 εκατ. κατοικίδια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια να βρουν το παντοτινό τους σπίτι —και συνεχίζουμε— ενώ έχουμε προσφέρει πάνω από 235 εκατ. ευρώ σε τροφές, σε συνεργασία με περισσότερα από 1.000 καταφύγια παγκοσμίως.

Πιο χαρούμενα, πιο υγιή, πιο κοντά στην υιοθεσία

Σε συνδυασμό με τη φροντίδα του προσωπικού των καταφυγίων, οι τροφές της Hill’s παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο βοηθώντας κατοικίδια όπως η Σκάιλαρ να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Αγοράζοντας τροφές Hill’s, μας βοηθάτε να προσφέρουμε διατροφή υψηλής ποιότητας σε χιλιάδες φιλοξενούμενα σε καταφύγια κατοικίδια σε όλον τον κόσμο, 365 μέρες τον χρόνο.

 

Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο;?

Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για να μάθετε εάν είστε έτοιμοι για τη δέσμευση

εικόνα του κοριτσιού που βάζει γιακά στο σκύλο

Πόσο κοστίζει πραγματικά να υιοθετήσει κανείς ένα κατοικίδιο;

Μάθετε τι θα χρειαστεί να πληρώσετε για να εξασφαλίσετε στο κατοικίδιό σας μια μακρά και υγιή ζωή.

Δείτε τα έξοδα

εικόνα της γάτας και του ιδιοκτήτη της

Τι να περιμένετε στην πρώτη επίσκεψη στον κτηνίατρο

Μάθετε περισσότερα για τις ερωτήσεις που μπορεί να σας κάνει ο κτηνίατρος, τι πρέπει να έχετε μαζί σας, και άλλες λεπτομέρειες.

Κατάλογος για σκύλουςΚατάλογος για γάτες

 

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

 

Φόστερ εικονίδιο

Γίνετε ανάδοχος

Όταν γίνεστε ανάδοχος ενός σκύλου ή μιας γάτας βοηθάτε τα καταφύγια να εξοικονομήσουν χώρο, αλλά και το κατοικίδιο να κοινωνικοποιηθεί σε ένα περιβάλλον αγάπης. Πολλές οργανώσεις καλύπτουν τα κτηνιατρικά έξοδα, ενώ άλλες προσφέρουν πολλά περισσότερα, όπως τροφή και κρεβατάκια. Καλέστε έγκαιρα το καταφύγιο της περιοχής σας για να ενημερωθείτε για την πολιτική του.

Κάντε ένα εικονίδιο δωρεάς

Κάντε μια δωρεά

Τα περισσότερα καταφύγια έχουν ανάγκη από κουβέρτες, λιχουδιές, ελαφρώς χρησιμοποιημένα μασητικά παιχνίδια, αναλώσιμα γραφείου και σακούλες απορριμμάτων.

Εθελοντής εικονίδιο

Γίνετε εθελοντής

Τα καταφύγια συχνά χρειάζονται άτομα για να βγάζουν βόλτα τα ζωάκια, φωτογράφους, καθώς και υπηρεσίες πλυντηρίου και διάσωσης ζώων.

Εκστρατεία Mission Forever Friend

Λάβετε μέρος στην καμπάνια #ApostoliFiloiGiaPanta

Στη Hill's, έχουμε αποστολή να βοηθάμε τα ζώα να βρουν αγάπη. Κάθε Απρίλιο, φέρνουμε κοντά ζωόφιλους από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, υποστηρίζοντας καταφύγια και βοηθώντας τα φιλοξενούμενα κατοικίδια σε αυτά να υιοθετηθούν.

Αυτη τη χρονιά, έχουμε υψηλούς στόχους. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε 200.000 γεύματα σε κατοικίδια σε καταφύγια - όμως χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας σε αυτό. Θα συμπράξετε μαζί μας;

Φωτογραφία αγοριού που χαϊδεύει τον σκύλο στο γρασίδι

Ένα βήμα εμπρός για τις μελλοντικές γενιές

Ως μια εταιρεία διατροφής κατοικιδίων από το 1907, αντιλαμβανόμαστε την αξία του προγραμματισμού για την επίτευξη μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας.

Φωτογραφία γυναίκας που χαϊδεύει τη γάτα σε εσωτερικούς χώρους

Αφοσίωση στο κοινό καλό

Η διαδικασία παραγωγής έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληροί πρότυπα δεοντολογίας, βιωσιμότητας και υπευθυνότητας.

φωτογραφία του επιστήμονα που διασφαλίζει την ποιότητα σε αποστειρωμένο περιβάλλον

Ένα προϊόν που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Μάθετε πώς διασφαλίζουμε ότι η τροφή του κατοικιδίου σας πληροί τα υψηλότερα κριτήρια διατροφής, ασφάλειας και γεύσης.

Λογότυπο Hill's Pet Nutrition

Συνιστάται από κτηνιάτρους

Ως ηγέτης της επιστημονικής και ερευνητικής καινοτομίας στον τομέα της διατροφής κατοικιδίων, η Hill's έχει την τιμή να αποτελεί μια μάρκα που συστήνεται από κτηνιάτρους.

100% ικανοποιητική εγγύηση

100% Εγγύηση ικανοποίησης

Η τροφή μας δεν ικανοποίησε το κατοικίδιό σας; Η Hill's προσφέρει 100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ για την ποιότητα, τη σύσταση και τη γεύση, ή επιστροφή χρημάτων.