Η Εταιρεία μας

Η Αποστολή μας

Να βοηθάμε να εμπλουτίζεται και να επιμηκύνεται η ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να ηγούμαστε της κατηγορίας των ποιοτικών τροφών για κατοικίδια σε όλο τον κόσμο μέσω της θέσης μας ως αναγνωρισμένη παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της διατροφικής φροντίδας υγείας για κατοικίδια.

Με άλλα λόγια, όπως ο ιδρυτής μας Dr. Mark Morris, Sr., πιστεύουμε ότι η διατροφή των κατοικιδίων είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου αυτά να ζουν μια μεγάλης διάρκειας, ευτυχισμένη ζωή. Θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος ότι οι τροφές κατοικιδίων της Hill's είναι οι καλύτερες τροφές που μπορεί να αγοράσει ένας ιδιοκτήτης κατοικιδίου.

Φιλοσοφία

Πιστεύουμε ότι όλα τα ζώα - από το κατοικίδιό σας ως τα ζώα συντροφιάς που φροντίζουμε εμείς - θα πρέπει να λαμβάνουν αγάπη και φροντίδα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Για το λόγο αυτό είμαστε υπερήφανοι που οι τροφές μας για κατοικίδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή του κατοικιδίου σας. Σας δίνουμε αυτή την υπόσχεση σχετικά με την προσήλωσή μας στην ευζωία των ζώων παντού.

Ο Δρ Mark Morris Sr.

Η Ιστορία μας

Μπάντι, η έμπνευση πίσω από την τροφή κατοικιδίων Hill's

Η πρώτη τροφή Hill’s δημιουργήθηκε από τον Dr. Mark Morris, έναν εξαιρετικό κτηνίατρο. Πίστευε ότι πρέπει να λαμβάνουμε τη φροντίδα της υγείας των κατοικιδίων το ίδιο σοβαρά με τη δική μας.
Έχοντας διαπιστώσει τη σύνδεση ανάμεσα στην κακή διατροφή και την ασθένεια σε κατοικίδια, ο Dr. Mark Morris ανέπτυξε μια τροφή για κατοικίδια που ήταν ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορούσε στην αγορά.


Το σημείο καμπής για τον Dr. Morris ήρθε όταν συνάντησε έναν τυφλό άνθρωπο που λεγόταν Morris Frank και τον αξιολάτρευτο σκύλο-οδηγό του, τη Μπάντι. Η Μπάντι υπέφερε από νεφροπάθεια και γι' αυτό ζητήθηκε η βοήθεια του Dr. Morris. Ο Dr. Morris γνώριζε ότι επειδή πολλές από τις εμπορικά διαθέσιμες τροφές για κατοικίδια εκείνης της εποχής είχαν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο και πρωτεΐνη για να είναι πιο εύγευστες, η κατανάλωσή τους θα μπορούσε να βλάψει τους νεφρούς. Έτσι, βάλθηκε να αναπτύξει μια τροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, αλλά με πολύ καλή γεύση και διατροφική αξία.

Αυτή η τροφή έγινε η Hill's Prescription Diet k/d, που στη συνέχεια ήταν η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη τροφή κατοικιδίων της Hill's. Αυτή βοήθησε τον Morris και τη Μπάντι να απολαύσουν πολλά περισσότερα ευτυχισμένα χρόνια μαζί. Γι' αυτό θεωρούμε τη Μπάντι το πρώτο κατοικίδιο της Hill's.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δρ Mark Morris Sr. με σκύλο στο εργαστήριο

Κληρονομιά φροντίδας

Dr. Mark Morris Sr.

Γεννήθηκε το 1901. Ο Dr. Morris ήταν οραματιστής στον τομέα της κλινικής διατροφής. Είχε την πεποίθηση ότι η διατροφή μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώνει τις ζωές των κατοικιδίων που έχουν ορισμένα προβλήματα υγείας.

Dr. Mark Morris Jr.

Ο γιος του Dr. Mark Morris Sr. συνέχισε την κληρονομιά του πατέρα του στη διατροφή για κατοικίδια και θεωρείται ο πατέρας της διατροφής ευζωίας για μικρά ζώα.

Ένας κτηνίατρος κρατά μια γκρίζα γάτα.

Η προσήλωσή μας στην ευζωία των ζώων

Όλα τα κατοικίδια που φροντίζει η Hill’s Pet Nutrition θα ζουν σε ένα περιβάλλον με αγάπη, ασφάλεια, παιχνίδι και καθαριότητα. 

Χρησιμοποιούμε μόνο μη βάναυσες, μη επεμβατικές μεθόδους που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της διατροφικής τεχνολογίας, ώστε οι σκύλοι και οι γάτες σε όλο τον κόσμο να ζουν για πολλά χρόνια και υγιείς.

Διαβάστε περισσότερα

 

Η προσήλωσή μας στην αειφορία

 


Η Hill’s είναι προσηλωμένη στην αειφορία με πολλούς τρόπους. Αυτή η προσήλωση επεκτείνεται πέραν των κατοικιδίων και περιλαμβάνει τους Ανθρώπους, την Απόδοση και τον Πλανήτη.

 

Διαβάστε περισσότερα