Alt Text
Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT για Ώριμους Ενήλικους σκύλους Υγρή τροφή για Σκύλους

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
363g

Η Hill's Vet Essentials Multi-Benefit για Ώριμους Ενήλικους σκύλους υγρή τροφή με τρυφερό Κοτόπουλο (σε κονσέρβα για Ώριμους Ενήλικους σκύλους 7+ ετών) είναι διατροφή διαθέσιμη αποκλειστικά από κτηνιάτρους με πολλαπλά οφέλη και προσφέρει κύρια οφέλη που στοχεύουν αποκλειστικά στην υποστήριξη υγιούς πέψης και ευεξίας. Έχει σύνθεση διαμορφωμένη με κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά για υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη για μη λιπώδη μυική μάζα και ελεγχόμενα ανόργανα συστατικά για υγιή ζωτικά όργανα — για ένα καλύτερο σήμερα, και πολλά περισσότερα αύριο.

Με διατροφικά οφέλη που είναι συγκρίσιμα με της ξηρής τροφής μας, οι υγρές τροφές μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την πρόσληψη νερού του κατοικιδίου σας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ικανοποιήσετε την ανάγκη που έχει ο σκύλος σας για ποικιλία στην τροφή, με πολλές δυνατότητες ανάμιξης υγρών και ξηρών τροφών.

ΑΝΑΓΚΗ / ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Φροντίδα Αντιγήρανσης

ΓΕΥΣΗ

με Τρυφερό Κοτόπουλο

ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΥΛΗΣ

Μικρόσωμo, Μεσαίου Μεγέθους , Μεγαλόσωμo

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Υπερήλικο

Λογότυπο Hills

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

100% εγγύηση ικανοποίησης

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η Hill's Vet Essentials Multi-Benefit υγρή τροφή για σκύλους σε κονσέρβα με τρυφερό Κοτόπουλο & λαχανικά σε λαχταριστή σάλτσα για ώριμους ενήλικους σκύλους ηλικίας 7+ ετών διατίθεται αποκλειστικά από τον/την κτηνίατρό σας και παρέχει πλήρη & ισορροπημένη διατροφή με πολλαπλά οφέλη, που περιλαμβάνουν κύρια οφέλη που στοχεύουν αποκλειστικά στην υγεία των ζωτικών οργάνων και κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά για υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, για να διατηρείται ο σκύλος σας στα καλύτερά του όσο το δυνατόν περισσότερο. Με μια ακαταμάχητη γεύση που ο σκύλος σας θα λατρέψει. Για ένα καλύτερο σήμερα - και πολλά περισσότερα αύριο.

Πώς βοηθά:

Υποστήριξη Μυών: Υποστηρίζει του μυς του σκύλου σας με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη

Υποστήριξη Οστών & Αρθρώσεων: Υποστηρίζει υγιείς αρθρώσεις με διατροφή εμπλουτισμένη με γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη

Πεπτική Υγεία: Προάγει την υγιή πέψη και την ευεξία με ένα βέλτιστο μίγμα ινωδών ουσιών

Υποστήριξη Ζωτικών Οργάνων: Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας των ζωτικών οργάνων με ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων συστατικών

Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος: Υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα με ισχυρά και κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Στη Hill's μελετούμε τη βιολογία των κατοικιδίων για να κατανοήσουμε ποιες επιπτώσεις έχει η διατροφή στην υγεία τους.

Κάθε διατροφή Hill's Vet Essentials Multi-Benefit έχει σύνθεση μοναδικά διαμορφωμένη για να βοηθά προδραστικά στην υποστήριξη του υγιούς μέλλοντος του κατοικιδίου σας και διατίθεται αποκλειστικά από τον/την κτηνίατρό σας. Η διατροφή υψηλής ποιότητας, μαζί με τακτική άσκηση και κτηνιατρικούς ελέγχους, μεγιστοποιεί το δυναμικό του κατοικιδίου σας για ένα ευτυχισμένο, υγιές μέλλον.

Παρασκευάζεται στην Ιταλία με συστατικά παγκόσμιας προέλευσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης.

Παρασκευάζουμε τις τροφές μας για κατοικίδια με τα καλύτερης ποιότητας συστατικά. Αυτά τα συστατικά πρέπει να πληρούν τις αυστηρές μας απαιτήσεις καθαρότητας και περιεκτικότητας θρεπτικών ουσιών.

Μπορείτε να συμβάλετε και σεις στη βελτίωση της ζωής των κατοικιδίων στα καταφύγια ζώων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βοηθήσει 13 εκατομμύρια κατοικίδια από καταφύγια ζώων σε όλο τον κόσμο να βρουν το μόνιμο σπίτι τους - και ο αριθμός αυξάνεται. Μάθετε περισσότερα στο www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης: Είμαστε βέβαιοι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές Hill's VET ESSENTIALS. Είμαστε τόσο βέβαιοι, που προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.*

Οι διατροφές Hill's Vet Essentials Multi-Benefit είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία ξηρών τροφών για τις μοναδικές ανάγκες του σκύλου σας, καθώς και σε τροφές κονσέρβας για την τέλεια απόλαυση.

Συστήνεται για:

Ώριμοι ενήλικοι σκύλοι ηλικίας άνω των 7 ετών για βοήθεια στην υποστήριξη της υγείας σκύλων μεγάλης ηλικίας.

Δεν συστήνεται για:

  • Κουτάβια ηλικίας κάτω του 1 έτους
  • Έγκυες ή θηλάζουσες σκύλες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, θα πρέπει να αλλάξετε την τροφή στις σκύλες σε μια σύνθεση Vet Essentials Multi-Benefit για Κουτάβια (αλλά όχι στην τροφή Vet Essentials Multi-Benefit για Κουτάβια Μεγαλόσωμης φυλής).

S+OX SHIELD Λογότυπο

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in USA Λογότυπο

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Λογότυπο αγάπης καταφυγίου τροφίμων

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 11 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κρέατα και υποπροϊόντα ζώων (κοτόπουλο 10%), σιτηρά, υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως, σπέρματα, ανόργανα συστατικά, μαλάκια και μαλακόστρακα.

Ώριμοι ενήλικοι

Βάρος σκύλου - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 363 g cans Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
2,5 0.25 + 30 g
5 0.5 + 45 g
10 1 + 60 g
20 1 + 160 g
30 1 + 255 g
40 2 + 245 g
50 2 + 320 g
60+ 2 + 7 g / kg

Ώριμοι ενήλικοι

Βάρος σκύλου - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 12.8 oz (363 g) cans
2,5 1/2
5 1
10 1 1/2
20 2 3/4
30 3 3/4
40 4 1/2
50 5 1/2
60+ 35 / kg

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσαρμόστε τις ποσότητες σίτισης όπως χρειάζεται για να διατηρείτε το κατοικίδιό σας σε ιδανικό βάρος. Αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε τον/την κτηνίατρό σας.

Πρώτη φορά χορηγείτε αυτή την τροφή; Αναμίξτε αυξανόμενες ποσότητες της νέας τροφής του κατοικιδίου σας με μειούμενες ποσότητες της παλιάς τροφής για διάστημα 7 ημερών.

Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό!

Οι διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων σας μπορεί να αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν σε ηλικία. Ρωτάτε τον κτηνίατρο σε κάθε κλινικό έλεγχο του κατοικιδίου σας.

Για να αποτρέψετε ασφυξία, κρατάτε τη συσκευασία μακριά από κατοικίδια και παιδιά.


Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

936 kcal/kg

Θρεπτική ουσία Ως έχει2
%
Πρωτεΐνη 5.2 %
Λίπος 3.1 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 13.9 %
Ακατέργαστες Ίνες 1 %
Ασβέστιο 0.25 %
Φωσφόρος 0.15 %
Κάλιο 0.21 %
Νάτριο 0.07 %
Μαγνήσιο 0.024 %
Βιταμίνη C 38 ppm
Βιταμίνη Ε 134 IU/kg
>20C Ωμέγα-3 ΛΟ 0.01 %
>20C Ωμέγα-6 ΛΟ 0.08 %

Παραπομπές

1Οι παρατιθέμενες αναλυτικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις τιμές που εμφανίζονται στη συσκευασία. Και οι δύο τιμές ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

VetEssentials

Ειδικά σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις πιο βασικές ανάγκες υγείας των σκύλων σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής τους

Μάθετε περισσότερα