Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's PRESCRIPTION DIET

Gastrointestinal Biome Τροφή για Γάτες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
1.5kg

Η Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome είναι μία ξηρή τροφή για γάτες με υψηλή περιεκτικότητα ινών, που έχει δείξει κλινικά πως προωθεί τα φυσιολογικά υγιή κόπρανα σε μόλις 24 ώρες και βοηθάει στη μείωση του κινδύνου επανεμφάνισης. Παρασκευασμένη με Τεχνολογία Συστατικών ActivBiome+ που θρέφει τάχιστα το εντερικό μικροβίωμα και βοηθάει στη διαχείριση πολύπλοκων ΓΕ προβλημάτων.

ΑΝΑΓΚΗ / ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Φροντίδα Πεπτικού

ΓΕΥΣΗ

με Κοτόπουλο

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο, Ηλικιωμένο

Λογότυπο Hills

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

100% εγγύηση ικανοποίησης

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας


Η πεπτική υγεία της γάτας σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από πολλά πράγματα και όταν η γάτα σας έχει πεπτική διαταραχή, είναι μια εντελώς δυσάρεστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε τη γάτα σας να αισθανθεί καλύτερα με τροφή που φέρνει επανάσταση στην προσέγγιση των πεπτικών προβλημάτων που ανταποκρίνονται στις ίνες, τοποθετώντας την υγεία του μικροβιώματος του εντέρου - το μοναδικό οικοσύστημα του εντέρου του κατοικίδιου ζώου σας - στην πρώτη γραμμή της πεπτικής φροντίδας.

Οι διατροφολόγοι και οι κτηνίατροι της Hill's διαμόρφωσαν τη διατροφή Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome με ActivBiome +, μια καινοτόμο τεχνολογία συστατικών, για την προώθηση των φυσιολογικών κενώσεων σε μόλις 24 ώρες και τη μείωση του κινδύνου επανεμφάνισης.

Πώς λειτουργεί:

  • Καινοτόμος τεχνολογία συστατικών ActivBiome+ που θρέφει το μικροβίωμα του κατοικιδίου σας
  • Μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών ινών
  • Οδηγεί το μικροβίωμα στην παραγωγή ωφέλιμων μεταβιοτικών
Πώς βοηθά:

Η Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome έχει δείξει κλινικά πως προωθεί τα φυσιολογικά υγιή κόπρανα σε μόλις 24 ώρες και μειώνει τον κίνδυνο επανεφάνισης.

  • Δρα γρήγορα με την θρέψη του εντερικού μικροβιώματος και την προώθηση των υγιών κοπράνων
  • Προωθεί την ανάπτυξη των ωφέλιμων εντερικών βακτηρίων για τη διατήρηση της πεπτικής υγείας
  • Βοηθάει στον περιορισμό της επανεμφάνισης πεπτικών διαταραχών

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Η Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ξηρή Τροφή για Γάτες παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι τροφές μας Prescription Diet μπορούν να βοηθήσουν τη γάτα σας να συνεχίσει να απολαμβάνει μία χαρούμενη και ενεργητική ζωή.

Η Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Τροφή για Γάτες με Κοτόπουλο είναι μια υψηλής πεπτικότητας πλήρης διαιτητική τροφή κατοικίδιων για την μείωση των διαταραχών εντερικής απορρόφησης και για την αντιστάθμιση της δυσπεψίας σε ενήλικες γάτες. Αυτή η εμπλουτισμένη με ίνες τροφή κατοικίδιων έχει αυξημένα επίπεδα νατρίου και καλίου και υψηλής πεπτικότητας συστατικά.

S+OX SHIELD Λογότυπο

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in USA Λογότυπο

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Λογότυπο αγάπης καταφυγίου τροφίμων

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 11 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σιτηρά, κρέατα και υποπροϊόντα ζώων (κοτόπουλο 14%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως, έλαια και λίπη, οπώρες, ανόργανα συστατικά, σπέρματα. Πολύ εύπεπτα συστατικά: Άλευρα κοτόπουλου και γαλοπούλας, άλευρα γλουτένης αραβοσίτου, ζωικά λίπη, ρύζι ζυθοποιίας, αραβόσιτος.

Συντήρηση ενηλίκων Οδηγίες συνδυασμένης χορήγησης

Βάρος γάτας - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 82 g Κονσέρβες Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g / kg

Συντήρηση ενηλίκων

Βάρος γάτας - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
2 35
3 50
4 65
5 75
6 85
7+ 13 / kg

Ρωτήστε τον κτηνίατρο σας για συγκεκριμένες διατροφικές οδηγίες για το κατοικίδιο σας. Αυτός είναι μόνο ένας οδηγός. Τα γραμμάρια είναι ο πιο ακριβής τρόπος μέτρησης. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται τον δοσομετρητή της Hill's, επισκεφτείτε cup.hillspet.com. Για καλύτερα αποτελέσματα: - Σταδιακή μετάβαση σε αυτή τη νέα τροφή για 7 ή περισσότερες ημέρες. - Χορηγήστε αποκλειστικά τις συνιστώμενες ξηρές και υγρές τροφές Prescription Diet. –Να έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό.- Να έχετε τον κτηνίατρο σας να παρακολουθεί την κατάσταση του κατοικίδιου σας. - Για την αποφυγή ασφυξίας, κρατήστε τη συσκευασία μακριά από κατοικίδια & παιδιά.


Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

3786 kcal/kg (379 kcal/100g)

Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 36.3 %
Λίπος 18.2 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 34.1 %
Ακατέργαστες Ίνες 5.6 %
Τέφρα 5.9 %
Ασβέστιο 0.8 %
Φωσφόρος 0.66 %
Κάλιο 0.91 %
Νάτριο 0.3 %
Μαγνήσιο 0.078 %
Ταυρίνη 0.22 %
Βιταμίνη Α 9784 IU/kg
Βιταμίνη C 125 ppm
Βιταμίνη D 798 IU/kg
Βιταμίνη Ε 755 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.06 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.5 %
Βήτα-Καροτένιο 2.62 ppm

Παραπομπές

1Οι παρατιθέμενες αναλυτικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις τιμές που εμφανίζονται στη συσκευασία. Και οι δύο τιμές ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Prescription Diet

Πρωτοποριακή διατροφή που μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές των κατοικιδίων και να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και τους κτηνιάτρους που φροντίζουν για αυτά.

Μάθετε περισσότερα