Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Τοποθετήστε επάνω το ποντίκι για να μεγενθύνετε

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT +DENTAL Ενήλικα 1+ Ξηρή τροφή για Γάτες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
250g, 1.5kg, 3kg, 6.5kg

Η Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DENTAL ξηρή τροφή για γάτες με Κοτόπουλο (για Ενήλικες και Ώριμες Ενήλικες γάτες 1 έτους και άνω) είναι διατροφή με πολλαπλά οφέλη διαθέσιμη αποκλειστικά από τον/την κτηνίατρό σας. Έχει σύνθεση διαμορφωμένη με κλινικά αποδεδειγμένη Τεχνολογία Κροκετών Φροντίδας των Δοντιών, που μειώνει τον σχηματισμό πλάκας και πέτρας και διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή καθώς οι γάτες τρώνε. Για την υποστήριξη ενός καλύτερου σήμερα, και πολλών περισσότερων αύριο.

ΑΝΑΓΚΗ / ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Υγεία Δοντιών

ΓΕΥΣΗ

με Κοτόπουλο

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενήλικο

Λογότυπο Hills

#1 ΣΥΣΤΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

100% εγγύηση ικανοποίησης

Ή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ
Αν είστε ανικανοποίητοι για οποιοδήποτε λόγο, επιστρέψτε πίσω, στο σημείο που αγοράσατε, τη μη χρησιμοποιημένη ποσότητα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μία νέα ολόκληρη συσκευασία ή απλά ζητήστε πίσω τα χρήματά σας

Η Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DENTAL Ενήλικα 1+ τροφή για Γάτες διατίθεται αποκλειστικά από κτηνιάτρους και παρέχει πλήρη διατροφή με πολλαπλά οφέλη για γάτες, περιλαμβανομένης κλινικά αποδεδειγμένης Τεχνολογίας Κροκετών Φροντίδας των Δοντιών για να διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή. Οι μεγαλύτερες κροκέτες με φυτικές ίνες μίας κατεύθυνσης, βοηθούν στον καθαρισμό των δοντιών με δράση παρόμοια με οδοντόβουρτσας. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης.

Πώς βοηθά:

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ:

Υγεία Δοντιών: Μειώνει τον σχηματισμό πλάκας και πέτρας για να διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή με κλινικά αποδεδειγμένη Τεχνολογία Κροκετών Φροντίδας των Δοντιών

Υγεία Πεπτικού: Προάγει την υγεία του πεπτικού συστήματος με το βέλτιστο μείγμα εδώδιμων ινών

Υγεία Ουροποιητικού: Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του ουροποιητικού συστήματος με ελεγχόμενα επίπεδα μαγνησίου, φωσφόρου και ασβεστίου

Διαχείριση Βάρους: Βοηθά στη διατήρηση βέλτιστου σωματικού βάρους με κλινικά αποδεδειγμένα επίπεδα L-καρνιτίνης και υψηλά επίπεδα εδώδιμων ινών

Υποστήριξη Ζωτικών Οργάνων: Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας των ζωτικών οργάνων με ελεγχόμενα επίπεδα ανόργανων συστατικών

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Στη Hill's μελετούμε τη βιολογία των κατοικιδίων για να κατανοήσουμε ποιες επιπτώσεις έχει η διατροφή στην υγεία τους.

Κάθε διατροφή Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT έχει σύνθεση μοναδικά διαμορφωμένη για να βοηθά προδραστικά στην υποστήριξη του υγιούς μέλλοντος του κατοικιδίου σας, και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από τον/την κτηνίατρό σας. Η διατροφή υψηλής ποιότητας, μαζί με τακτική άσκηση και κτηνιατρικούς ελέγχους, μεγιστοποιεί το δυναμικό του κατοικιδίου σας για μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή.


Παρασκευάζεται στην Ευρώπη με συστατικά παγκόσμιας προέλευσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Χωρίς συνθετικές χρωστικές. Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης.

Παρασκευάζουμε τις τροφές μας για κατοικίδια με τα καλύτερης ποιότητας συστατικά. Αυτά τα συστατικά πρέπει να πληρούν τις αυστηρές μας απαιτήσεις καθαρότητας και περιεκτικότητας θρεπτικών ουσιών.

Μπορείτε να συμβάλετε και σεις στη βελτίωση της ζωής των κατοικιδίων στα καταφύγια ζώων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βοηθήσει 12 εκατομμύρια κατοικίδια από καταφύγια ζώων σε όλο τον κόσμο να βρουν το μόνιμο σπίτι τους — και ο αριθμός αυξάνεται. Μάθετε περισσότερα στο www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης: Είμαστε βέβαιοι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές Hill's VET ESSENTIALS. Είμαστε τόσο βέβαιοι, που προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.*

Οι διατροφές Hill's VET ESSENTIALS' MULTI-BENEFIT είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία υγρών ή ξηρών τροφών για τις μοναδικές ανάγκες της γάτας σας, με λαχταριστές γεύσεις που η γάτα σας θα λατρέψει.

Συστήνεται για:

Ενήλικες και Ώριμες Ενήλικες γάτες ηλικίας 1 έτους και άνω.

Δεν συστήνεται για:

  • Γατάκια ηλικίας κάτω των 6 μηνών.
  • Έγκυες ή θηλάζουσες γάτες. Κατά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό, πρέπει να αλλάζει η τροφή στις γάτες σε Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Γατάκια.

S+OX SHIELD Λογότυπο

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in USA Λογότυπο

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Λογότυπο αγάπης καταφυγίου τροφίμων

Υπερήφανοι που
έχουμε βοηθήσει 11 εκατ.
ζώα από καταφύγια να βρουν τα νέα παντοτινά τους σπίτια & συνεχίζουμε

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρα κοτόπουλου και γαλοπούλας (κοτόπουλο 14%, συνολικά πουλερικά 23%), άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, αραβόσιτος, θραύσματα ρυζιού, κυτταρίνη, ζωικά λίπη, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, φυτικό έλαιο, ανόργανα συστατικά, υδρολυμένες πρωτεΐνες, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (0,5%).

Συντήρηση ενηλίκων

Βάρος γάτας - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 85 g pouches Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 60 g
6 1 + 70 g
7+ 1 + 11 g / kg

Συντήρηση ενηλίκων

Βάρος γάτας - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - ( γραμμάρια- Συντήρηση ενηλίκων Ποσότητα ανά ημέρα - ( γραμμάρια- Στειρωμένη ενήλικη γάτα άνω του 1 έτους
2 40 35
3 55 45
4 65 55
5 80 65
6 90 75
7 100 85
7+ 14 / kg 11 / kg

Στειρωμένη ενήλικη γάτα άνω του 1 έτους

Βάρος γάτας - kgs Ποσότητα ανά ημέρα - 85 g pouches Ποσότητα ανά ημέρα - γραμμάρια
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g / kg

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


Προσαρμόστε τις ποσότητες τροφής όπως χρειάζεται, για να διατηρείτε το κατοικίδιό σας σε βέλτιστο βάρος. Αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε τον/την κτηνίατρό σας.

Πρώτη φορά χορηγείτε αυτή την τροφή; Αναμίξτε αυξανόμενες ποσότητες της νέας τροφής του κατοικιδίου σας με μειούμενες ποσότητες της παλιάς τροφής, για διάστημα 7 ημερών.

Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό!

Οι διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας μπορεί να αλλάζουν καθώς μεγαλώνει σε ηλικία. Ρωτάτε τον κτηνίατρο σε κάθε κλινικό έλεγχο του κατοικιδίου σας.

Για να αποτρέψετε ασφυξία, κρατάτε τη συσκευασία μακριά από κατοικίδια και παιδιά.


Παλιά Τροφή

Νέα Τροφή

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

Ημέρες 1-2

Ημέρες 1-2

Ημέρες 3-4

Ημέρες 3-4

Ημέρες 5-6

Ημέρες 5-6

Ημέρα 7

Ημέρα 7

3615 kcal/kg (362 kcal/100g)

Θρεπτική ουσία As Fed2
%
Πρωτεΐνη 31.5 %
Λίπος 16.9 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 30.7 %
Ακατέργαστες Ίνες 7.6 %
Ασβέστιο 0.79 %
Φωσφόρος 0.58 %
Κάλιο 0.77 %
Νάτριο 0.29 %
Μαγνήσιο 0.061 %
Ταυρίνη 0.23 %
Βιταμίνη C 104 ppm
Βιταμίνη Ε 567 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.3 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.56 %
Καρνιτίνη 505.8 ppm

Παραπομπές

1Οι θρεπτικές ουσίες στο προϊόν μετά την απομάκρυνση της υγρασίας. Χρησιμοποιείται για άμεσες συγκρίσεις θρεπτικών προφίλ με διαφορετικό περιεχόμενο σε υγρασία.

VetEssentials

Ειδικά σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις πιο βασικές ανάγκες υγείας της γάτας σε κάθε ηλικιακό στάδιο της ζωής της.

Μάθετε περισσότερα